7
JUNY
2024

ALT EMPORDÀ BIG BAND
Figueres | Plaça de Catalunya |  12:00 h

El repertori de la Big Band de l'Alt Empordà se sustenta, com a base, en el «veritable swing» però amb la voluntat també de ser oberts, i de barrejar-ho amb altres estils com la salsa jazz o el funk.

 

La Big Band Alt Empordà reuneix sobre l’escenari una vintena de músics que ofereixen un repertori clàssic, a partir de les bandes dels anys quaranta, com Duke Ellington, Count Basie, Buddy Rich, Benny Goodman, però també oberts al soul, el funk i altres estils com la bossa nova o els ritmes llatins.

 

La formació, dirigida per Francesc Ubanell amb Marc Parrot a la veu, la integren els saxos Álvaro Bellsolà, Jordi Pellejà, Xavi Prat, Sergi Labarta, Joan Mallol (Bernie Greenwood); els trombons Jordi Amorós, David Antius, Raül Sànchez; les trompetes Alfons Vila, Josep Pineda, Malcolm Bradshaw, Lluís Ferrer, Josep Coma i Pep Mogas. Completen la secció rítmica Rufo Iranzo, Xavi Rollán, Marco Salerno i Jordi Pous.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.