8
JUNY
2024

MARIAN BARAHONA QUARTET
Figueres |  Plaça de l'Ajuntament  |  20:00 h

 

 

Frescura, sensibilitat i magnetisme son tres dels sustantius que defineixen a aquest triangle perfecte, on els seus vèrtexs s'uneixen amb l'objetiu d'homenatjar a les grans dives del jazz, referents com Billie Holiday, Ella Fitzgerald o Dinah Washington. Amb una dilatada trajectoria professional aquests tres músics fonen el seu talent per a moldejar un sessión perfecta de swing, jazz y blues.

Marian és una cantant nascuda a Esplugues de Llobregat (Barcelona). amb una trajectòria de vint anys, durant els quals ha tocat amb centenars de grups, ha donat milers de concerts, participat en musicals, també en gravacions i ha liderat i coliderat projectes, en especial vinculats al jazz, blues, funk, gospel, soul, i pop, tot i que l'interesa i escolta tot tipus de música.

Marian Barahona (veu)  |  Tom Warburton (contrabaix)  |   KIke Angulo (guitarra) 
 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.