8
JUNY
2024

KOKO JEAN & THE TONICS
Figueres | Plaça de l'Ajuntament |  20:30 h

Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre móns musicalment diferents en una bomba plena de soul, ritme i groove. La banda està formada por Koko-Jean, Anton Jarl, Victor Puertas i Dani Baraldés, quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina.

Debuten discogràficament el febrer de 2020 amb el seu EP Hairwhip, produït per Dani Nel·lo, i l’octubre d’aquell mateix any el saxofonista participa com a convidat a l’EP Please Mr. Milton, un homenatje a Little Milton amb tres versions del millor rhythm&blues.

A l’octubre de 2021, el grup va publicar el seu primer llarga durada, Shaken & Stirred, que inclou 12 temes nous -la majoria propis i alguna versió- enregistrats a Feelback Studio de Barcelona, amb Marc Tena Aguade (The Excitements, Tea Servants, Nu Niles…) fent-se càrrec de la producció i les mescles

 

Miss Koko-Jean Davis (veu)  |   Anton Jarl (bateria)   |   Dani “Patillas” Baraldés (guitarra)

CONCERT SUSPÈS

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.