Un festival que enamora als amants del jazz

Una llarga història al darrera

El Festival de Jazz de Figueres es va començar a cel·lebrar a l'any 1991 com una petita reunió de músics i amants del jazz. Des de llavors, ha crescut fins a convertir-se en un dels esdeveniments més destacats de Figueres i ha atret a artistes de renom internacional. El festival té com objectiu promoure el jazz i acostar-lo a un públic més ampli, així com fomentar la cultura de la ciutat i per extensió a tota la comarca.

 

Durant més de 30 anys, i amb Joventuts Musicals de Figueres implicada en la seva organització, el Casino Menestral Figuerenc n'agafa el relleu en la seva organització, doncs el continuant amb el compromís amb la cultura, ensenyament i divulgació de la música en totes les seves manifestacions; en aquesta edició de l'any 2024 presenta noves propostes en uns nous formats adoptant també un caire lúdic i festiu, perquè sigui transversal i inclusiu.

 

També posem en marxa en aquesta web un espai que hem denominat "AMICS DEL JAZZ DE FIGUERES". Des d'aquí volem tenir un canal obert de comunicació per compartir amb tots nosaltres les notícies i propostes per a properes edicions, o d'altres esdeveniments que es programin al voltant del món del jazz.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.